Шоу “Від пацанки до панянки” – нагода перевтілитись

No Comments

Найскандальнішим шоу “Нового” каналу справедливо можна назвати проект — Від пацанки до панянки. Вже з першої серії першого сезону стало зрозуміло, що викладачам прийдеться прикласти надбагато зусиль, щоб хоча б трішки змінити світогляд вихованок.

Умови проекту

Проект створено з метою корекції поведінки, зовнішності, світосприйняття молодих жінок, котрі знаходяться в складній життєвій ситуації. В деякій мірі це шоу можна назвати битвою за людське життя, адже чимало учасниць щоденно вбивають себе алкоголем, цигарками, небезпечними відкритими стосунками і часто опиняються на шляху до суїциду.

Навчання та реабілітація учасниць відбувається в “Школі леді”. Це розкішна будівля, оснащена усім необхідним для комфортного проживання та успішного навчання.

На території школи діють суворі правила. Так, ученицям категорично заборонено палити, вживати алкоголь, використовувати нецензурні висловлювання, битись, користуватись телефонами та інтернетом. Дівчата зобов’язані носити спеціальну однакову для усіх форму, дотримуватись чистоти в домі, виконувати усі завдання та старатись навчитись новому. В обов’язковому порядку усі учениці повинні читати книжки та дотримуватись дієти.

Усе навчання триває 12 тижнів. Наприкінці кожного із низ відбувається фінальне випробування, на котрому дівчата повинні продемонструвати те, що засвоїли за тиждень. Ту ученицю, котра не впорається із завданням, або ж провиниться, відправляють додому.

Основні завдання

Усесторонній розвиток людини не можливий без різноманітного життя. Саме тому дівчата на проекті “Від пацанки до панянки” мають нагоду працювати із спеціалістами різних галузей та напрямків.

Частими стають випробування, пов’язані із кулінарним мистецтвом. Дівчата повинні вміти нагодувати гостей та подбати про смачну вечерю для чоловіка. Також багато завдань стосується базових для кожної жінки справ — прибиранням, прийомом гостей, вихованням дітей.

Більш цікаві завдання пропонують дівчатам спробувати себе в ролі волонтерок, моделей, танцюристок, журналістів, візажистів, художніх критиків, акторок. Викладацький штат має на меті пробудити в пацанках не тільки людяність, але й жіночність, творчість, інтелект, раціональність, елегантність та доброту.

Щоб підтримати дівчат та зняти емоційну напругу на проекті постійно перебуває психолог. Випуски і новини шоу можно дивитися на сайті РБК Україна.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.